Miranda Slob 

De geboorte van mijn kind heeft voor een omslag in mijn leven gezorgd. Ondanks dat hij meervoudig gehandicapt is en ondanks zijn beperkingen kan hij ontzettend genieten van hoe het is. Daarbij is hij helemaal in het hier en nu, zonder oordeel. Hij is de meest pure spiegel die je je kunt voorstellen; er komt geen ego aan te pas. Jij doet iets, bent, en hij laat je in zijn reactie ogenblikkelijk zien of het klopt wat je laat zien of niet. Daardoor ben ik me enorm bewust van de mate van integriteit van mijn eigen communicatie. Dat heeft er toe geleid dat er nu een boek in de maak is met als werktitel: “Intieme communicatie”.

Door de medische zorg die mijn zoon nodig had  ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de “alternatieve geneeswijzen”. Daarnaast ontdekte ik bij mezelf energetische vaardigheden waarmee ik de klachten van mijn zoon kon verlichten of zelfs opheffen.  Dat heeft me ertoe gebracht alternatief-medische opleidingen te gaan doen wat heeft geresulteerd in mijn eigen praktijk InEvenwicht.

Door een heftige burnout in 2011/2012 ben ik de dingen gaan doen waar ik echt blij van word: dat is mensen op een liefdevolle manier informeren en inspireren zodat zij ook datgene gaan doen waar zij blij van worden.

In 2012 heb ik een jaartje bij Earth Matters gewerkt en daar ben ik zelf vrij heftig wakker geworden, daardoor ben ik ook op zoek gegaan naar de waarheid. En die waarheid is erg gelaagd. De informatie die er is wordt op zoveel manieren door zoveel mensen naar buiten gebracht, dat ik het heel lastig vind om dan te bepalen wat wel of niet waar is. En dan is het dus zaak om naar binnen te keren en te voelen wat wel of niet klopt.  Hoe zou het dan zijn als je samen met andere mensen hier naar kunt kijken, emoties kunt delen en handvatten krijgt om hier mee om te gaan? 

 

 

dsc_0020