Voor mensen die wakker aan het worden zijn, zijn dit tijden die aardig het fundament onder je bestaan doen schudden. Het is de kunst je op een zodanige manier hiertoe te verhouden dat je niet in allerlei negatieve emoties belandt. Deze training reikt je handvatten aan om hier op een positieve, liefdevolle en daardoor creatieve manier mee om te gaan. Dat maakt dat je in je kracht blijft respectievelijk sterker in je kracht kómt.

kracht

We hebben in het afgelopen anderhalf jaar dat we met handjecontantje.org bezig zijn, ontdekt en ervaren dat er een grote noodzaak is aan integere communicatie – dat dat de randvoorwaarde is voor het BewustWakker-zijn.
Wat is integriteit: onze definitie is “zeggen wat je doet en doen wat je zegt”.
Wat IS integere communicatie: het is een manier van communiceren die de ander uitnodigt te onderzoeken, in zichzelf en in de buitenwereld op zoek te gaan naar waarheid. Die communicatie stoelt op een aantal voorwaarden: de realisatie dat alles wat je tegen een ander zegt, je in wezen in de spiegel zegt; en dat jouw emotie alleen maar laat zien waar JIJ in geraakt wordt/bent; het zegt in principe niets over het onderwerp van je emotie.

Waarom leggen we zo de nadruk op het belang van integere communicatie: we realiseren ons dat er heel veel aan de hand is, en dat het de kunst is om zo te kijken dat je niet in allerlei negatieve emoties belandt. Dat heeft drie voordelen: je blijft een vrolijk mens, je blijft in je energie én je komt in actie. Op een manier waarmee je andere mensen inspireert hetzelfde te gaan doen.

– Wat levert het ervaringsseminar je op? –

kadootjeWe hebben een kadootje voor je. Je krijgt een gratis korte training waardoor je op een heel luchtige manier kunt kijken naar wat er gaande is. Het seminar is zodanig opgezet dat het je een goed beeld geeft van wat de training je te bieden heeft. In het seminar laten we je je eigen macht en kracht ervaren. En daardoor krijg je het vertrouwen dit door te geven aan anderen. Want we hebben het samen te doen.

Je maakt kennis met de trainers: Kees van de Water en Miranda Slob