BewustWakker II bijeenkomst op 5 maart 2016 in Maarssen

BewustWakker II – De tijd dringt.

In navolging van de verbindende BewustWakker bijeenkomst van afgelopen 30e januari, gaan we het bewust wakker worden nog verder neerzetten: op 5 maart organiseren we  BewustWakker II. Thema van deze tweede bijeenkomst is: De tijd dringt.”

Dringt de tijd? En zo ja, waarom? We zien in een rap en toenemend tempo een aantal – voorspelde – ontwikkelingen zich voltrekken: onder het mom van veiligheid en terrorismebestrijding wordt onze privacy volledig afgebroken; de grootste bankencrisis tot dusver staat op stapel; het conflict in Syrië dreigt in een oorlog met Rusland te ontaarden; de  immigrantenstromen uit het Midden-Oosten en Afrika die van dat conflict het gevolg zijn worden gebruikt om – middels de bijbehorende moslimhaat – mensen op een geraffineerde manier tegen elkaar op te zetten.  Dit zijn maar een paar van de fenomenen die we waarnemen.

Waarom gebeurt dit? Hoe wordt dit gecreëerd? Wat is onze eigen rol daarin? En wat doet het met ons?

Op BewustWakker II wordt hier vanuit verschillende perspectieven naar gekeken. Vanuit een veilige setting nemen we met elkaar deze perspectieven op de werkelijkheid waar, onderzoeken wat voor ons – voor jou waarheid is. En hoe we ons hier op een manier toe kunnen verhouden dat we in onze kracht blijven. En wat we ermee gaan doen. Samen.

We nodigen je hier van harte voor uit!

 

Met vriendelijke groet,

Stichting handjecontantje.org en Stichting BewustWakker.org i.o.,

Miranda Slob en Kees van de Water

 

P.s.1: Voor meer en praktische informatie:De Facebook pagina van de bijeenkomst: https://www.facebook.com/events/1715819168636519/

P.s.2.:De werkintentie die we met handjecontantje.org en bewustwakker.org hebben, is: mensen inspireren wakker te worden en op te staan, opdat ze andere mensen inspireren tot hetzelfde, zodat we de honderdste aap bereiken – en het bewustzijn kantelt.

 

pipi

Het plaatje van Pippi Langkous in de bijlage geeft perfect weer waar we voor staan.

Praktische informatie:

 1. Locatie: is de Wilhelminakapel, Wilhelminaweg 7 – 3603 CR in Maarssen
 2. Datum: zaterdag 5 maart 2016. Tijd: van 11.00-17.00 en daarna gelegenheid om na te borrelen (voor eigen rekening)
 3. Entree: € 17,50. Contant te betalen aan de deur; graag gepast. Donaties welkom!
 4. Er is GEEN lunch bij de prijs inbegrepen; neem iets licht verteerbaars, lekker en voedzaam mee voor jezelf
 5. Bereikbaarheid:
  1. voor mensen die met de openbaar vervoer komen: station Maarssen is goed te bereiken vanuit Utrecht en Amsterdam, vervoer vanaf het station en weer terug kan worden geregeld. Graag bij aanmelding aangeven als je hier gebruik van wilt maken.
  2. met eigen auto: 

Parkeren-op-30-Jan-Abel-Tasmanlaan-1-3603-GC-Maarssen-1024x774

6. Op de facebookpagina van het event kun je oproepen plaatsten voor carpoolen etc.

7. Graag aanmelden via info@bewustwakker.org zodat we weten hoeveel mensen er komen.

 

2 reacties

 1. Helaas zijn dit soort bijeenkomsten ook alleen voor mensen met genoeg geld… jammer…. met een inkomen van ruim €900 kom ik niet ver….

  Rene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *